de Nederlandse Ig Nobel Night 2014: een mooie editie!

Met een wervelend programma onder leiding van Menno Bentveld en referee Michael Diederich zijn de enthousiaste bezoekers weer helemaal op de hoogte van alle in’s en out’s van de winnende Ig Nobel onderzoeken.
SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Met dank aan Maarten Keulemans, Lucas Brouwers, Hanno Pijl,  kersverse Ig Nobel winnaar Margarita Garriga, Mirjam Tuk, Wolter Seuntjens, Dirk van Delft en Kees Moeliker. Met voortreffelijke 24/7 lectures  van Ineke Sluiter, Ionica Smeets, Roeland Merks, Henk Hoekstra en Erik Bähre. Roeland Merks is door het publiek gekozen tot winnaar van de Ig Nobel 24/7 Battle.
SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES SAMSUNG CAMERA PICTURES

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.
  • De Ig Nobel Show is onderdeel van:

  • In samenwerking met: