De Nederlandse Ig Nobel Night, 20 september 2014, Leiden

In de nacht van donderdag op vrijdag 18/19 september 2014 zijn tien nieuwe Ig Nobelprijzen uitgereikt. Opmerkelijk is dat dit jaar Nederlanders buiten de prijzen vielen. 20 September 2014 werd er tijdens de Nederlandse Ig Nobel Night teruggeblikt op de ceremonie en werden de nieuwe winnende onderzoeken besproken door Maarten Keulemans (Volkskrant), Lucas Brouwers (NRC) en Kees Moeliker (curator) tijdens een uitgebreid podiumprogramma met gasten uit de wereld van de wetenschap.

De winnaar van de Ig Nobelprijs voor de Voedingsleer, dr Magarita Garriga, werd in Leiden gehuldigd. Het team was niet in de gelegenheid om naar de ceremonie in de Verenigde Staten te reizen, maar de teamleider kwam wel naar de Nederlandse Ig Nobel Night.

Schermafdruk 2014-09-19 01.44.49

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.
  • De Ig Nobel Show is onderdeel van:

  • In samenwerking met: